Är du redo att följa med?

New kind of WKND - Garpenbergs Slott 18 juli

Garpenberg slott & Spökpodden bjuder in till en spännande dag med seans, andlig utveckling kurs, middag och dagen avslutas med en spännande spökjakt med några av Sveriges främsta Spökjägare.

Paket & Priser:
Paket 1 - 2500kr : Storseans, andlig utvecklingskurs, middag+mingel, spökjakt, övernattning med frukost.

Paket 2 - 700kr: Storseans + andlig utvecklingskurs (fika ingår)

Paket 3 - 350kr: Storseans (fika ingår)

Schema
13.00: Spökpodden & Garpenbergs slott välkomnar gästerna
13.10: Anna Strandlind håller i Storseans
14.00: Fika
14.30-16.00: Andlig utvecklingskurs med Anna Strandlind
18.00-2100: Middag på slottet
21.30-01.30: Spökpodden, U.A.E & Spökjakt Sverige har en spökjakt med gästerna i slottet.

Boka din plats på Garpenbergs slott hemsida

Hoppas vi ses den 18 juli på slottet!

Natt på gästgiveriet

Har du bott på en plats där det sägs spöka? Vad sägs om att tillbringa en natt på Kongelfs Gästgifveri HELT ensamma?

Du som följer Spökpodden erbjuds nu ett "once in a lifetime-erbjudande" där du och en vän har chansen att boka HELA Kongelfs Gästgifveri för att helt på egen hand uppleva och utforska huset och dess energier.

I priset ingår:

  • Övernattning med frukostpaket (incheckning från 15.00)
  • Husets ägare möter upp vid ankomsten och bjuder på fika och berättar om spännande händelser som personal och gäster upplevt. Vi går en rundvandring för att ni lättare skall hitta vägen när ni senare på kvällen blir ensamma på de 1200 m2 som ni har att utforska. Ni får tillgång till vissa rum/lokaler som annars är stängda för besökare.
  • Ni får låna en PMB (Paranormal music box), ficklampor mm som ni kan behöva under natten. Vill ni ta med egen utrustning går det också bra.

PRIS/BOKNING
Startavgift: 1-3 personer 3500 kr
Ytterligare deltagare: 595 kr/person (max 6 personer per bokning)
Boka enklast via biljettlänken eller genom att ringa till gästgiveriet på tfn 0303-18900. Om du inte kan boka det du önskar, ring eller mejla frontdesk@kongelfsgastgifveri.se så kikar vi på om vi kan hjälpa dig!


Boka här

26 april

3 maj

10 maj


Spökgaranti?
Nej, vi kan förstås inte garantera att varje enskild deltagare för uppleva kontakt med andevärlden. Kanske är du mer, eller mindre, övertygad när du lämnar gästgiveriet än när du kom. Du bör dock vara beredd på att du kan få kontakt med någon som hör till dig personligen och inte till huset/området. Oavsett vad som händer tror vi att du får en minnesvärd kväll som utmanar dina sinnen såväl som det du tror på.

Kongelfs Gästgiveri är beläget på Fästningsholmen i Kungälv, 15 min norr om Göteborg. Huset, som uppfördes 1881 för att inrymma stadens första folkskola, är beläget precis vid foten av den mytomspunna borgen Bohus Fästning (påbörjad 1308). Detta är en spännande plats med spår av en rafflande historia med politiska maktspel, kungligheter och ständigt flyttade landgränser. Staden Kongelf flyttades till denna plats på Christian IV order år 1613 efter skövlingarna i Brännefejden. Tack vare "Byeboken" vet vi ganska mycket om livet i staden där ca 500 personer bodde. Men kanske finns det någon som inte fick komma till tals? Kanske finns det någon på andra sidan som har något att berätta? Kanske blir det du som får uppleva kontakten med andevärlden denna afton...

VIKTIG INFORMATION - Bokningsregler
Bokningen kan utan kostnad avbokas i sin helhet fram till och med 5 dagar före ankomst. Avbokar du senare än så debiteras du med 50% av bokningens totala värde. OBS! Du får ej på egen hand överlåta bokningen till tredje part med hänsyn till eventuella bokade reservplatser. Hör av dig om du får förhinder!0
Spökpodden är en intervju-poddcast med mediala och oculta gäster & övernaturliga berättelser

 .