Erica Segerblom 

Healer som är verksam i Göteborg och på distans och arbetar tillsammans med Ärkeänglar, Uppstigna Mästare, Det Vita Brödraskapet samt Melchizedeks Orden. Hon arbetar främst med The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis samt med Akasha Healing.

Erica ger enskilda behandlingar både på mottagning och distans, samt distanshealing-grupper med The Mahatma Energy varje vecka och i månadspaket. Hon ger energigrupper med grupphealing och samtal om energi, frekvens och andlighet samt arbetar även med Usui/Holy Fire® Reiki och Angelic Reiki®.

”Mitt fokus är att själsligt arbete ska vara tillgängligt och enkelt att få in som en del av vårt vardagliga liv. De här energierna är inte skilda från oss, de är det vi är, vår tillhörighet, våra sanna beståndsdelar, och det ska vara lätt att få till sig och lätt att förstå. Min uppgift är att hjälpa till att dra trådarna mellan människan själv och det Högsta Ljuset, att hjälpa klienten att hitta sin egen högre kontakt, sin väg och sanning och att balansera, rena och läka det som hindrat detta.” 

The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis är förkroppsligandet av de 352 gudsnivåerna och den högsta frekvens som är tillgänglig för oss förutom Guds rena Ljus. Den helar och läker på alla nivåer men arbetar också med bron mellan själen och Gud eller det Högsta, samt ljuskroppen och möjliggör byggandet av Antahkarana. Att ta in The Mahatma Energy i sitt energiutrymme accelererar uppstigandeprocessen tusenfalt, men hjälper även till med frekvenshöjningen av jorden och för de omkring oss. 

Akasha Healing är helande av upplevelser från tidigare liv med hjälp av Akashakrönikorna, som är ett bibliotek i energiform där information om allt som hänt och kommer att hända finns samlat. I denna behandlingsform löser och läker vi negativa bindningar och konsekvenser från upplevelser i tidigare liv, som kan ligga kvar och påverka vår situation i det här livet.

Följ gärna Erica Segerblom på Facebook och Instagram för uppdateringar, nyheter och andlig inspiration.

Boka behandling

Distanshealing månadspaket intensiv

Healing

Helande av Tidigare Liv


0
Spökpodden är en intervju-poddcast med mediala och oculta gäster & övernaturliga berättelser

 .